NINA J. HEDKROK

MUSTAA SAMETTIA

NINA J. HEDKROK

MUSTAA SAMETTIA

Never give up - täydellinen hetki on tässä ja nyt ! Hyvä paineen sietokyky, ajattelija, terveet elämän arvot.

KAMPPAILULAJIT

Nina J Hedkrok, Grandmaster 7.dan aloitti kamppailu- ja itsepuolustuslajien harjoittelun judossa Wado-Kan seurassa vuonna 1973 mutta jo vuonna 1974 mukaan astui karate. Ninan isä ja veli harjoittelivat samassa karatea samassa Wado-Kan seurassa. Myöhemmin 70-luvun lopulla Nina aloitti Tukholmassa Korean karaten (Taekwondo) kamppailu- ja itsepuolustuslajin.

Nina J Hedkrok´lle itsepuolustuslajit ovat elämäntapa. Nina on kehittänyt oman kamppaililajityylisuunnan Nidokwanin jota harjoitetaan jo yli 40 maassa ympäri maailman. Nidokwanin suurmestari Nina J. Hedkrok 7.dan opettaa ja kouluttaa uusia ohjaajia, pitää mustien vöiden kokeita, antaa Nidoenergiahoitoja, luennoi sekä järjestää itsepuolusruskursseja.

”Mudofilosofiaan kuuluu vaatimattomuus ja nöyryys sekä palvelun ja auttamisen riemu, kun näkee pilkahduksen toisen onnellisista kasvoista, saa myös itselleen hyvän mielen” - Nina J Hedkrok.

Täydellisen hetken itsensä kanssa voi saavuttaa vain kovan harjoittelun kautta - keskittyminen.

Taekwondon maailmanmestari Nina J. Hedkrok ja korealainen valmentajansa suurmestari Dae Jin Hwang 9. dan musta vyö

Taekwondon MM- kultaa, maailmanmestaruus Pariisissa vuonna 2000

Vuonna 2000 Nina J. Hedkrok voitti Taekwondossa Pariisissa MM-kultaa sarjassa freestyle poomse. Nina oli itse säveltänyt esityskappaleensa panhuilulle.